viernes, 12 de febrero de 2016

Projecte SanaMent



Cinc-cents estudiants de secundària fan recerca sobre com promoure el seu benestar emocional amb el projecte Sana Ment.

  •  La temàtica va ser escollida per més de mil joves de secundària de Catalunya provinents de quinze centres pilot d’Xplore Health, que van identificar l’estrès i la depressió com el problema de salut que més els preocupava.

  •  Actualment, cinc-cents joves estan participant en projectes de recerca participatius “per a ells i amb ells”, que es duen a terme amb la col·laboració entre estudiants de secundària, estudiants universitaris i investigadors de cinc centres de recerca i universitats. El procés culminarà el mes de maig amb la presentació dels resultats de la recerca i l’elaboració d’un decàleg de propostes per millorar les actuacions de prevenció en aquest camp que es farà arribar a responsables de salut pública.

  • El projecte es du a terme en el marc del projecte Xplore Health, impulsat conjuntament per l’Obra Social “la Caixa” i IrsiCaixa, amb la col·laboració de la Fundació Amgen i els projectes europeus EnRRICH i RRITools, i s’inspira en metodologies innovadores de recerca i innovació responsables.


 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario