lunes, 12 de mayo de 2014

Dietes Miracle



El passat 9 de maig, tres alumnes estudiants d'últim curs de Farmàcia, ens van fer una xerrada sobre la importància de la dieta i especialment sobre les dietes miracle, què són? i perquè són perilloses.

El tema de la nutrició, quins són els nutrients més importants, mantenir una bona dieta i com fer-ho, la importància de l'exercici... ja ho havien treballat a classe, però la part de les dietes miracle, va ser molt interessant, divertida i curiosa.

En grups, vam treballar tres de les dietes més conegudes: la dieta Atkins, la dieta Dunkan i la dieta de la Clínica Mayo. Havíem de veure quins són els nutrients que ens aporten i si aquests són correctes, en cas contrari havíem de fer modificacions per tal de transforma-les en dietes equilibrades. Després, cada grup havia d'explicar els canvis que havia fet a la dieta amb la que havia treballat i perquè.

El més important és que la nostra dieta sigui equilibrada i ens aporti tots els nutrients que necessitem. Si mai volem fer una dieta per aprimar-nos, ha d'estar controlada per un metge i personalitzada, no es recomanable seguir les dietes de les revistes o de les amigues. No em d'oblidar beure 2 litres d'aigua al dia i fer mínim 30 minuts d'exercici diari.


1r de Batxillerat

No hay comentarios:

Publicar un comentario