viernes, 9 de diciembre de 2011

Molinet de Vent

A classe de Ciències Naturals de 2n d'ESO, estem estudiant les Energies Renovables: Solar, Eòlica, Hidràulica, Biomassa, Geotèrmica, Maremotriu i també com aquestes es poden aprofitar per construir un habitatge sostenible, fer biodiesel o bé un cotxe elèctric. És molt interessant, perquè hem treballat en grups i hem hagut de buscar la informació sobre una energia, i desprès fer una exposició davant dels companys per explicar-los tot sobre aquella energia, de la qual ells no en sabien res.

Al laboratori, hem construït un molí de vent. Va ser una mica complicat, però amb paciència, esforç i ajuntant-nos els uns als altres, tots els grups ho vam aconseguir. Per fer-ho vam fer servir peces de metalls, de plàstic, cargols, femelles, clau anglesa, tornavisos.
Hi havia dos tipus de molinets, un per tallar fusta i un altre per extreure l'aigua d'un pou, podies escollir quin volies fer. Primer de tot s'havia de construir la torre, per fer-ho, una part del grup feia l'estructura principal i l'altra muntava les aspes, vigilant que quedessin ben agafades i en la posició correcta per poder girar bé. Finalment ho vam unir tot i amb un ventilador, vam comprovar que funcionés.

Gràcies a aquest projecte, molts de nosaltres vam aprendre que l'energia eòlica es pot fer servir per realitzar moltes activitats sense, gairebé, afectar al medi ambient

Sabra Bensaid, Adrià García, Fátima González, Sabah Lamrabti,
Julio Paredes, Bryan Pérez, Juliana Pérez i Badre Tabeche
Alumnes grup 2.4 de 2n d'ESO 




No hay comentarios:

Publicar un comentario