sábado, 15 de octubre de 2016

Projecte Co-ResponsaVIHlitat




Aquest curs 2016-17 hem engegat un nou projecte col·laboratiu amb Xplore Health, sobre l'VIH i la SIDA, anomenat Co-ResponsaVIHlitat, juntament amb 15 centre educatius més.
  
En què consisteix?

Co-ResponsaVIHlitat és un projecte pilot per a l’eradicació del VIH a través d’un procés obert i inclusiu en el què participen els diferents actors interessats en la temàtica amb la finalitat d’elaborar una Agenda de Recerca en prevenció del VIH/sida.
Aquest projecte és innovador perquè té en compte l’opinió de la comunitat educativa en la presa de decisions, ja que compta amb la participació de més de 660 estudiants i docents de secundària i investigadors/es de les universitats Pompeu Fabra (UPF) i de Barcelona (UB), que elaboren l’agenda conjuntament amb 2 institucions de l'Administració Pública, 3 centres de recerca i 7 entitats de la societat civil. El projecte té un enfocament interdisciplinari i transdisciplinari, i compren un ampli ventall de disciplines acadèmiques i de coneixement no acadèmic basat en l'experiència. 
El projecte es duu a terme durant els anys 2016 i 2017 sota la coordinació del Living Lab de Salut d’IrsiCaixa i en el marc dels projectes Xplore Health, EnRRICH, i INSPIRES comptant amb l'assessorament de la VU University of Amsterdam.

El projecte s'ha desenvolupat en diferents etapes al llarg del curs 2016-17, en el nostre cas l'hem treballat amb els alumnes de 3r d'ESO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario